Gezellig, spontaan, betrouwbaar en een echte bourgondiër: dat ben ik in een notendop! Ik woon al 36 jaar met veel plezier in het Brabantse land en ik heb een groot aantal vrienden en familieleden om me heen met wie ik de mooiste feestjes bouw, reizen maak en nooit te vergeten momenten meemaak.  

 

Op professioneel vlak heb ik ook al de nodige ervaring. Zo heb ik gewerkt voor een sportevenementenbureau, ben ik freelance tekstschrijver in de reiswereld geweest, ben ik deel geweest in het snelle wereldje van de e-commerce en liep ik tussen de mannen in pak aan de Amsterdamse Zuidas. De rode draad in deze jaren? Content! Met veel plezier heb ik me in deze tijd gestort op informatieve, wervende, ontroerende en grappige teksten.

 

Deze veelzijdigheid en brede interesse hebben me begin 2018 doen beseffen dat ik me graag in verschillende werelden begeef. Zodoende ben ik VDL Copywriting begonnen: een enorme uitdaging waar ik extreem veel zin in heb! Ik kan niet wachten om met jou in contact te komen en jou te helpen je doelen te bereiken. Want succes is het mooiste als je het kunt delen!

 

Als tekstschrijver ben ik voor veel verschillende partijen actief geweest (en nog steeds actief). Daarnaast heb ik ook (web)redactie-opdrachten uitgevoerd voor onder meer gemeenten, de Belastingdienst, Provincie Noord-Brabant, een bedrijf in de technische industrie en een grote speler op het gebied van vloeren. 

 

Wil je graag meer over mij, mijn ervaring en kwaliteiten te weten komen? Stuur me dan een mailtje, appje of geef me (geheel vrijblijvend uiteraard) een belletje!

VDL Copywriting

Hein van de Leest

+31(0)624378691

hein@vdlcopywriting.nl