Wat kan ik voor je betekenen?

SEO advies

Goed vindbaar zijn in zoekmachine's is belangrijk...maar nog veel belangrijker is relevante content bieden aan je klant! Ik kan je helpen bij het kiezen van de juiste onderwerpen, ik schrijf SEO-proof teksten voor je website én ik kan je van advies dienen waar het gaat om on-site SEO. Ik beloof je géén nr1 positie in Google, maar wél fijne content voor je klant...en daar gaat het om!

 

En natuurlijk ben ik Google gecertificeerd, maar dat spreekt vanzelf toch? !

Copywriting

Voor veel mensen een saai klusje, voor mij een heerlijk werkje! Of je nu een kort verhaal, persbericht, commerciële  tekst of blogbericht geschreven wil hebben (of alles daar tussenin): count me in! Fijn leesbare teksten voor elke doelgroep....daar krijg ik een kick van! Maar ook als je niet helemaal tevreden bent over een bestaande tekst kun je contact met me opnemen: ik kijk er met plezier naar!

Social Media

Social Media worden steeds belangrijker in het moderne medialandschap. Nagenoeg al je klanten zijn te bereiken via Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin en ga zo maar door. Of je dit nog allemaal op moet zetten, al een ervaren rot bent of niet zeker weet wat je mogelijkheden zijn: ik kijk graag met je mee. Zo zorgen we er samen voor dat je gevolgd wordt door de juiste mensen....en dat verdient zeker een like!