Wat kan ik voor je betekenen?

Communicatieadvies

Als communicatieadviseur help ik organisaties op het gebied van marketing en communicatie. Ik geef advies over en ontwikkel communicatiestrategieën: waar wil je naartoe als organisatie en op welke manier kan communicatie dit proces ondersteunen? Ik ben zowel inzetbaar voor interne als externe communicatie, binnen zowel de zakelijke dienstverlening als het publieke domein.

Benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik vertel het je graag!

Copywriting

Voor veel mensen een saai klusje, voor mij een heerlijk werkje! Of je nu een kort verhaal, persbericht, commerciële  tekst of blogbericht geschreven wil hebben (of alles daar tussenin): count me in! Fijn leesbare teksten voor elke doelgroep....daar krijg ik een kick van! Maar ook als je niet helemaal tevreden bent over een bestaande tekst kun je contact met me opnemen: ik kijk er met plezier naar!

Social Media

Social Media worden steeds belangrijker in het moderne medialandschap. Nagenoeg al je klanten zijn te bereiken via Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin en ga zo maar door. Of je dit nog allemaal op moet zetten, al een ervaren rot bent of niet zeker weet wat je mogelijkheden zijn: ik kijk graag met je mee. Zo zorgen we er samen voor dat je gevolgd wordt door de juiste mensen....en dat verdient zeker een like!